Шрот

Шрот (від нім. Schrott - відходи) є кінцевим побічним продуктом переробки насіння олійних культур в процесі отримання рослинної олії. Соняшниковий або соєвий шрот складається із залишків клітковини насіння після видалення олії та жирних кислот та може бути гранульованим (більш компактним) та негранульованим. Сертифікований високопротеїновий шрот виробництва ПП "Віктор і К" використовується у тваринництві та птахівництві як джерело протеїну для виготовлення комбінованих кормів та кормових добавок.

ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок