Смачнi рецепти

Паски на Великдень

Інгредієнти:

молоко 1 ст. (250мл.), 1/2 ч.л. солі, 2/3 ст.л. манки, 50г. вершкового масла, 1/2 склянки цукру, 30г. дріжджів, 550г. борошна, 1 яйце, 1 ст.ложка соняшникової олії, ванілін, родзинки.

 

Приготування:

З молока, солі і манки зварити рідку кашу, додати 50 гр. вершкового масла, 1/4 склянки цукру, остудити до теплого стану. Додати дріжджі і поставити в тепле місце бродити на 5-7 хвилиню Додати 200г. борошна, перемішати, залишити підходити на 20 хвилин. Потім додати 1 яйце, 1/4 склянки цукру, 1 ст.ложка соняшникової олії, 350г. борошна. Замісити тісто, поставити підходити на 30-40 хвилин. Після цього додаємо ванілін і родзинки, добре вимішуємо тісто, розкладаємо по формах. Оставляємо підходити. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

 

(це дріжджове тісто чудово підходить для приготування здобних солодких пиріжків і рогаликів). 



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок