Смачнi рецепти

Французький цибульний пиріг

Інгредієнти:

Вершкове масло 60г, сметана 300г, цибуля 0,5 кг, 1 стакан муки, 2 яйця, сир твердий 100г, сіль, духмяний перець, рафінована соняшникова олія 1 ст. ложка. 

 

Приготування:

Борошно змішати з вершковим маслом і 3 ст. ложками сметани, все розмішати, отриману масу обкатати в борошні і замісити в руках. Розігріти сковороду і змастити її олією. Тісто розрівняти по дну сковорідки і поставити на 30 хвилин у холодильник. Збити 2 яйця з 3 ложками сметани, посолити, поперчити. Цибулю порізати півкільцями, обсмажити на рафінованій олії, охолодити, викласти на тісто, залити яйцем зі сметаною, натерти зверху сир. Випікати 30 хвилин. Подавати в гарячому вигляді на тарілках.

 

Bon appetit!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок