Смачнi рецепти

Чіабатта з шинкою і сиром

Інгредієнти:

Борошно - 3-4 склянки, вода 1,5 склянки, дріжджі сухі 1,5 ч.л., сіль 1,5 ч.л., цукор 1,5 ч.л., 1 жовток, рафінована соняшникова олія 3 ст. л., 1 велика цибулина, сир 150-200г, шинка 200г, базилік, орегано.

 

Приготування:

З борошна, солі, цукру, 1 ст.л. соняшникової олії, дріжджів і теплої води приготуйте тісто, залиште підходити на 1 - 1,5 години в теплому місці. Наріжте цибулю, пропассируйте на сковороді з додаванням 2 ст.л. рафінованої соняшникової олії. Після того, як тісто підійшло, його потрібно добре вимісити і розділити на 2 частини. Кожну частину розкачати досить тонко до отримання овалу , расопложіть овали " зверху -вниз ", пысля цього треба викласти в середину кожного овалу начинку: нарізану шинку, сир, підсмажену цибулю. Краї тіста надріжте для утворення смужок, які, починаючи зверху вниз " заплетіть " в косу над начинкою. Змастіть отримані "косички " розмішаним з невеликою кількістю води жовтком. Присипте орегано і базиліком. Випікайте в духовці 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

 

Краще смакує у теплому вигляді.



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок