Смачнi рецепти

Бісквітний рулет

Інгредієнти:

 

Приготування:

Папір для випічки укласти в невелике деко, змастити зверху олією. Борошно просіяти (!), перемішати з розпушувачем і ваніліном. Розігріти духовку до 200 градусів. Яйця збити з цукром до міцної піни, додати сіль, розм'якшене вершкове масло, акуратно перемішати. Поступово додати борошно, перемішуючи. Готове тісто вилити на деко, поставити в духовку, випікати 10-12 хвилин. Вийняти бісквіт, згорнути разом з папером, дати охолонути. Коли бісквіт постає холодним, акуратно розгорнути, відокремити від паперу, змастити абрикосовим джемом, знову згорнути. Присипати цукровою пудрою.

 

Готово!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок