Смачнi рецепти

Канапки з млинців

Інгредієнти:

Млинці (не солодкі); форель слабосолена 250 г; сир творожний 250 г; листя салату; помідори черрі 

 

Приготування:

Перший млинець намазати творожним сиром і покласти кілька листочків салату. Зверху покласти ще один млинець, намазаний сиром, і шматочки тонко нарізаної форелі. Накрити ще одним млинцем, намащеним сиром. Потім ще одним млинцем, намазаним сиром і з салатом. А останній шар буде з сиром та фореллю. Накрити все млинцем, намазаним сиром з нижньої сторони.

 

Млинцевий тортик розрізать навпіл. Одну половину намазати сиром і покласти зверху другу половину. Шпажками проштрикувати помідори черрі, а потім їх вштрикувати в тортик таким чином щоб після розрізання мі отримали помірні квадратні канапки.

 

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок