Смачнi рецепти

Солонина з ляща (секундай)

Інгредієнти:

 

Лящ свіжий - 3кг, сіль кухонна - 1кг, оцет 9% ТМ "Королівський смак" - 1л., цибуля - 1кг, чорний перець мелений, духмяний перець, лавровий лист

                  

Приготування:

 

Свіжу рибу почистити , звільнити від нутрощів, добре промити, порізати впоперек хребта на шматочки товщиною 1,5 -2см, помістити в емальований або скляний посуд, засипати 3ст. солі, добре перемішати. Після цього добре ущільнити і поставити в холодильник на 12 годин. Після добре промити, спробувати на смак - якщо солі в рибі занадто багато - вимочити в холодній воді до 2 годин, промиваючи кожні пів години. Після того як риба на смак стане приємно солоною, всю воду злити, влити 1л. 9 % оцту і поставити в холодильник на 12 годин ( за цей час 2-3 рази перемішати ). Потім злити оцет, промити в холодній воді. Додати запашний і чорний мелений перець, порізану кільцями цибулю, соняшникову олію ТМ "Королівський смак".

 

Смачного!

 

 



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок