Смачнi рецепти

Пісні бутерброди з печерицями

 Інгредієнти:

Хліб житній (можна "Бородінський"), свіжі шампіньйони - 200г, майонез "До посту", цибуля ріпчаста (краще Кримська), цибуля зелена, петрушка

 

Приготування:

Гриби почистити, помити, нарізати дуже тонко, злегка посолити. Цибулю ріпчасту порізати тонкими кільцями. Хліб нарізати, змастити пісним майонезом, викласти зверху цибулю, злегка присолити, знову змастити майонезом, укласти зверху гриби, посипати дрібно нарізаною зеленню (зеленою цибулею, петрушкою), дати настоятися 15-20 хвилин (гриби злегка промаринуються сіллю і майонезом). 

 

 

Готово!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок