Смачнi рецепти

Шоколадний фондан

Інгредієнти
 80г чорного шоколаду (мінімум 60% какао),  50г вершкового масла, 2 яйця, 40 гр цукру, 30 гр муки


Приготування:
Розтопити шоколад і вершкове масло на водяній бані, перемішуючи дерев`яною ложкою. Окремо збити яйця з цукром і додати розтоплений шоколад, муку і обережно перемішать. Змастити формочки вершковим маслом і притрусити їх мукою або какао. Розлити отриману масу в формочки. Поставити формочки в разігріту до 210С духовку і випікать 7 хвилин. Потім слід трохи остудити і обережно опрокинути на тарілку.  Подавати проткнувши ложечкою, щоб шоколадний крем витікав на тарілку.



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок