Смачнi рецепти

Зефірний торт

Інгредієнти:

зефір біло-розовий 500 г, горіхи грецькі 1ст., фрукти, взбиті вершки

 

Приготування:

Підготувати продукти. Горіхи подрібнити. Половинки зефира разрезать поперёк, пополам каждую (получится 4 кружочка из каждой зефиринки). Верхушки зефира отложить для верха торта. Выложить пластинки на плоское блюдо. Смазать верх взбитыми сливками. Сверху посыпать частью молотых орехов. На орехи выложить кусочки фруктов. Слои повторить, верх торта выложить верхушками зефира, украсить взбитыми сливками и фруктами. Поставить в холодильник на 3-4 часа.



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок