Смачнi рецепти

Кофейне морозиво

Інгредієнти:

3 ст.л. розчинної кави, 250 г. вершків, 7 яєць, 150г. цукру

 

Приготування:

Відділити жовтки, збити їх з цукром в однорідну масу. Вершки добре розігріваємо на плиті, додаємо каву і потроху вливаємо до жовтків що збиваються. Отриману однорідну масу накриваємо плівкою і ставимо у мікрохвильовку на 3 хвилини. Отриманий яєчно-вершковий крем охолоджуємо і ставимо у морозилку. Дістаємо кожні пів-години і збиваємо. Перед подачою формуємо шарики, прикрашаємо листочками м`яти, зернами кави,...

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок