Смачнi рецепти

Пісні дріжджові оладки з яблуками

 Інгредієнти:

Вода тепла - 0,5 л., борошно пшеничне - 2 склянки, дріжджі сухі - 10г., цукор - 1 ст.л., сіль - 0,5 ч.л., ванілін, олія соняшникова для смаження 

 

Приготування:

У теплій воді розчиняємо дріжджі , додаємо цукор , трохи просіяного борошна , залишаємо в теплому місці на 10 хвилин (поверхня повинна покритися піною ) , після цього перемішуємо , додаємо решту просіяне борошно , сіль , ванілін. Отримане тісто консистенції густої сметани залишаємо в теплому місці на 15 хвилин. Якщо дріжджі свіжі тісто дуже швидко підійде. очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими пластинками яблука , додаємо в тісто , добре перемішуємо - даємо останній раз підійти ( 15 хвилин) - тісто готове . Смажимо на середньому вогні до золотистої скоринки з двох сторін. Подаємо теплими з медом або яблучним сиропом. Можна попередньо Притомья в духовці ( або мікрохвильовці ) нарізані часточками яблука , присипавши їх цукром і викласти їх на оладки.

 

 

Приємного апетиту!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок