Смачнi рецепти

Імбирний чай

Інгредієнти:
коріння імбирю 2 см, апельсин 1 шт. (можна замінити лимоном), зеленый чай 2 ч.л., м`ята за смаком, чорный перець на кінчику ножа, мед 2 ч.л., вода 400 мл

 

Приготування:

Імбирь натерти на терці, покласти в підігрітий заварник. Додати чай, м`яту, перець. Влити горячу воду (80 С), накрыти кришкою, настояти дві-три хвилини. Вичавити апельсиновий сік, накрити кришкою, залишити на 5 хвилин. Розлити по чашках, подавать з медом та долькою апельсина. 



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок