Смачнi рецепти

Крюшон

Інгредієнти:

1 л білого вина, 100 г червоної смородини, 1 лимон, 1 апельсин, 5-6 полуничок, 100 г меду (або цукрового сиропа), мінеральна вода (або шампанське)

 

Приготовление:

Вино, воду охолодити. Лимон та апельсин розрізать надвоє, полуницю – на чвертинки. В скляну глибокую чашу покласти полуницю, смородину, половину лимона, половину апельсина. Додати розведений в невеликій колькості води мед, вичавити сік з половинок цитрусових. Влити охолоджене вино, поставити в холодильник на 1 годину. Влити холодну мінеральну воду (шампанське), додати кригу. Крюшон готовий!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок