Смачнi рецепти


Спагеті "Карбонара"
Інгредієнти:
спагетті - 300г, вершки - 200 мл, сир пармезан - 60г, бекон - 50 г, жовтки курячі - 4шт., масло вершкове - 20г, цибуля ріпчаста (краще - червона) - 1шт, часник - 2 зуб., сіль, чорний перець мелений
Приготування:
У киплячу воду кидаємо спагетті, варимо до стану "аль денте» (не доварювали 1 хвилину). Поки вариться спагетті готуємо соус: бекон ріжемо дрібними шматочками, обсмажуємо з дрібно нарізаною цибулею на вершковому маслі, додаємо часник, знімаємо з вогню. Окремо збиваємо вершки з жовтками і натертим сиром, додаємо сіль і перець за смаком. У глибоку тарілку викладаємо спагетті, додаємо обсмажений бекон, приготований соус, перемішуємо. Подаємо гарячим попередньо оформивши композицію зеленню і натертим пармезаном.
Bon appetit!