Смачнi рецепти

Рулетики з яловичини

Інгредієнти:

Яловичина 0,6 кг, чорнослив 0,3кг, цибуля 3 шт, майонез, сіль, чорный перець 

Приготування:

М`ясо нарізать слоями, відбити, посолити, поперчити. Чорнослив помити, просушити. В кожну телячю отбивну завертаємо 2-3 чорносливинки. Очищуємо, нарізаємо полукольцями цибулю. На дно неглубокої каструльки або сотейника викладаємо всю нарізану цибулю (він захистить наші рулетики від пригорання) зверху викладаємо ряд рулетиків, змащуємо товстим слоем майонезу, далі викладаємо другий шар рулетиків, знову змащуємо майонезом. Ставимо у холодильник на 2-3 години щоб м`ясо промаринувалося (можна на всю ніч). Після цього ставимо на слабкий вогонь і тушкуємо 1,5-2,5 години. Тривалість тушкування залежить від кількості шарів рулетиків. 

 

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок