Смачнi рецепти

Курка в вині

Інгредієнти:

Курка 1,5кг,  0,5л сухого білого вина, 1 яйце (жовток), 100г сметани, 100г. муки, 200г грибів, олія, сіль, перець за смаком

 

Приготування:

Курку помити, натерти сіллю і перцем. Піджарити на олії в глубокому сотейнику з усіх боків. Залити вином, тушити 1-1,5 часа під закритою кришкою, іноді перевертаючі. Окремо піджарити гриби. Додати їх до курки у самому кінці приготування. Курку вийняти з бульйону та приготувати соус: муку обжарити з вершковим маслом, розвести отриманим бульйоном, додати яєчний жовток і сметану. Подати курку на блюді, соус окремо у соусниці.

 

Приятного аппетита!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок