Смачнi рецепти

Курка в сметані

Інгредієнти:

Курка - 1,3 кг, яблука кислі - 0,5кг, чорнослив 300г, сметана 500г, 1 пучок зелені кропа (або петрушки), сіль, перець за смаком, олія

 

Приготування:

Курку помити, розрізать на частини, посолити, поперчити. Обжарити злегка. Покласти в каструлю або сотейник, додати яблука, очищені від серцевини та кожиці і нарізані крупними шматками. Додати чорнослив без кісточки. Залити сметаною і протушкувати на слабкому вогні 20 хвилин (до разм`ягчення яблук). Подавати курку з яблуками та чорносливом, посипавши зеленню, без додаткового гарніру.

 

Смачного! 



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок