Смачнi рецепти

Теляча відбивна Мон-Блан

Інгредієнти

Теляча вирізка, твердий сир, шинка, сіль, перець, яйце, мука, паніровочні сухарі, зубочистки

 

Приготування:

Телятину розрізаємо на порціонні шматки 2х6х10см, робимо надріз по товщині так, щоб вийшов карман. Сир нарізаємо тонкими полосками, шинку - по розміру кармана. Вкладаємо в м`ясо шинку і сир, зколюємо краї м`яса зубочистками. Солимо, перчимо, умочуємо в муці, яйці, сухарях та кладемо на разігріту пательню. Просмажуємо по 10 хвилин з кожної сторони.



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок