Смачнi рецепти

Печериці запечені з майонезом

Інгридієнти:

печериці 0,5 кг (великі), 2 цибулини, сухарі мелені, майонез "До посту" ТМ "Королівський смак", олія соняшникова для обсмажування, сіль, спеції для грибів.

 

Приготування:

Гриби миємо, обсушуємо, відокремлюємо ніжки від шляпок. Ніжки нарізаємо дрібно, додаємо нарізану дрібно цибулю, обсмажуємо на соняшниковій олії, додаємо товчені сухарі, солимо за смаком, додаємо мускатний горіх, базилік. Отриманою сумішшю заправляємо шляпки, зверху змащуємо пісним майонезом. Запікаємо в духовці 30-40 хвилин (залежно від розміру печериць)



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок