Смачнi рецепти

Свинина по-корейськи

Інгредієнти:

200 г свинини ("ошийок"), 200 г корейської капусти, 2 стручки гострого зеленого перцю, 1 цибулина, 1 ст.л. маринованого імбиру, 4 зубчики часнику (подрібнити), 1 ч.л. кунжутного масла, зелена цибуля, соняшникова олія рафінована

 

Приготування: 

М'ясо нарізати брусками і обсмажити до готовності на соняшниковій олії, трохи посолити. Капусту і перець порізати тонкими смужками, додати до м'яса, протушкувати під кришкою 5 хв, додати цибулю (нарізану соломкою) і дрібно нарізаний імбир. Тушкуємо 2-3 хвилини. Додаємо подрібнений часник, тонко нарізаний порей і кунжутне масло.

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок