Смачнi рецепти

Пісні котлети з капусти

Інгредієнти:

невелика білокачанна капуста (можна взяти цвітну, брокколі), 1/2 ст. манної крупи, соняшникова олія, кмин, орегано, сіль за смаком, панірувальні сухарі

 

Приготування:

Капусту порізати, відварити до напівготовності, пропустити через м'ясорубку або подрібнити в блендері з невеликою кіл-тю води. Додати манку, перемішати, перекласти в жароміцний посуд, поставити в духовку (або мікрохвильовку) на 10 хвилин - до тих пір, поки манка і капуста не приготуються повністю, утворюючи пластичну масу. Додати сіль і прянощі (кмин, орегано), перемішати. Дати охолонути. З готової маси сформувати котлети, обкатати в панірувальних сухарях, обсмажити до золотистої скоринки.

 

Прикрасити петрушкою (зеленим горошком, оливками ....), подавати в теплому вигляді!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок