Смачнi рецепти

Пекінська капуста з грибами

 Інгредієнти:

Пекінська капуста - 2 середніх качана, гриби свіжі або заморожені - 400г. ( маслюки, печериці, лисички ), рафінована соняшникова олія, цибуля ріпчаста - 2 середні шт., сіль, прянощі ( каррі, мускатний горіх), гілочка кропу (або петрушки)
 
 
 Приготування:
 
Капусту миємо , розбираємо, ріжемо як на салат. Свіжі гриби миємо, чистимо, ріжемо на 2-4 частини. Цибулю ріжемо півкільцями. Обсмажуємо на сильному вогні гриби до готовності. На великій сковороді з кришкою тушкуємо капусту. Окремо підсмажуємо в маслі цибулю. Додаємо в капусту гриби і цибулю, солимо за смаком, додаємо мускатний горіх, каррі, перемішуємо. Прикрашаємо зеленню.
 
 
Поживна пісна страва готова!

 



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок