Смачнi рецепти

Курка з сиром у томатної соусі зі спагетті

 Інгредієнти:

 
Куряче філе - 6 порцій, спагетті - 200г., твердий сир - 200г, паста томатна - 500г (або 800г. томатного соку), масло вершкове - 40г, олія соняшникова рафінована для обсмажування, панірувальні сухарі - 1стакан, яйця - 2шт., часник - 2 зб., базилік - 1/2 ч.л., сіль, чорний перець, фольга.
 
 
Приготування:
 
Збийте два яйця в глибокій тарілці, посоліть, поперчіть. Відбите куряче філе, занурьте спочатку в яйця, потім у панірувальних сухарях - обсмажте по 3хв. з кожного боку на рафінованій соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки, викладіть на паперовий рушник, щоб воно ввібрало зайву олію. Після цього перекладіть в глибоке жаростійка блюдо. На сковороді обсмажте часник, додайте томатну пасту і базилік, протушкуйте, додайте вершкове масло. Частиною готового томатного соусу полийте грудки, посипте натертим твердим сиром, загорніть фольгою, відправте в розігріту духовку на 15 хвилин. Тим часом зваріть спагетті, відправте їх в сковороду з соусом, перемішайте. На тарілку викладаємо спагетті, зверху курячу грудку, прикрашаємо зеленню.
 
 
Смачного!


ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок