Смачнi рецепти

Медальйон з яловичини під винним соусом

Інгредієнти:

яловичий медальйон - 2шт, бекон - 2 смужки, цибуля - 1шт., часник - 1 зуб., рафінована соняшникова олія для обсмажування, вершкове масло - 20г., сіль, чорний перець, червоне вино - 50г., вершки жирні - 20г. коньяк - 1ч.л.

 

Приготування:

М'ясо відбиваємо (злегка, щоб збереглася форма медальйона), обертаємо по контуру смужкою бекону, фіксуємо (зубочисткою), солимо, перчимо. На добре розігріту пательню з рафінованою олією викладаємо яловичину, добре придавлюємо, смажимо 2-3 хвилини (залежно від переваги в ступені прожарювання ) з кожного боку і злегка з боків. Після цього додаємо в сковороду вершкове масло і роздавлений часник. Після того як масло розтануло, поливаємо м'ясо і додаємо порізану півкільцями цибулю. По мірі обсмажування цибулі (близько пари хвилин) поливаємо м'ясо соусом. Збризгуємо медальйони коньяком, підпалюємо. Після того, як алкоголь прогорить, перекладаємо м'ясо на гриль. У залишившийся на пательні соус додаємо червоне вино і вершки. "Уварюємо" трохи до загустіння. Викладаємо м'ясо на тарілку, поливаємо соусом, завершуємо презентацію. 

 

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок