Смачнi рецепти

Медальйон зі свинини

Інгредієнти:

Нежирна свинина (вирізка) - 300г, бекон - 6 смужок, майонез "Королівський" 67%, сіль, перець

 

Приготування:

Свинину помити, просушити, порізати на 6 медальйонів, злегка відбити, посолити, поперчити, змастити майонезом, дати настоятися 2 години (можна залишити на ніч). Після того, як м'ясо промаринувалося, обернути кожен медальон смужкою бекону і обсмажити на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. 

 

Подавати з гарніром або на листочок салату в якості гарячої закуски!

 

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок