Смачнi рецепти

Овочевий суп з селерою, спаржевої квасолею і солоним огірком

Інгредієнти:

Картопля - 2шт., перець болгарський - 1 шт., морква - 1 шт., цибуля - 1 шт., стебло селери - 1 шт., огірок маринований - 2шт., стручкова квасоля - 400г., соняшникова олія, лавровий лист, сіль , перець мелений

 

Приготування:

Квасолю нарізаємо невеликими шматочками, варимо 1-2 хв - виймаємо. Брусочками ріжемо моркву, цибулю і перець, злегка обсмажуємо на соняшниковій олії, додаємо квасолю, тушкуємо пару хвилин. У каструлю наливаємо 1 л. води, після того, як закипить - опускаємо нарізану кубиками картоплю, лавровий лист, варимо до напівготовності. Додаємо овочі зі сковорідки, порізану кільцями селеру та огірки (кубиками). Варимо на повільному вогні 15 хв, додаємо сіль і перець. 

 

 

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок