Смачнi рецепти

Суп-пюре з кабачків

Інгредієнти:

1 середній кабачок, 1 морква, 2 цибулинки, 2 великі картоплини, грінки, олія, 100 г твердого сиру, чорний перець, сіль, спеції, зелень за смаком.

 

Приготування: 

Овочі почистити, цибулю дрібно нарізать, моркову натерти на терці. Обжарити цибулю, додати моркву, протушити. Кабачки й картоплю порізать кубиками, додати до моркви з луком, залити двома стаканами окропу, протушити 15 хв. на слабкому вогні. Суп трохи охолодити, перетворити на пюре за допомогою блендера. Перелити в каструлю, посолити, поперчити, довести до кипіння. Розлити суп по тарілках, додати грінки й зелень, зверху притрусити натертим твердим сиром.

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок