Смачнi рецепти

Суп з курки та рисових макаронів

Інгредієнти:

0,5 кг курячого філе, овочевий бульйон (з цибулі, моркви й часнику), 0,5 перчинка чілі, 1/2 невеликого качана капусти, рисові макарони, сіль за смаком (або соєвий соус), олія

 

Приготування:

Варимо овочевий бульйон, проціжуємо, доводимо до кипіння, кидаємо порізану тонкими полосками капусту, макарони, проварюємо до готовності капусти. За 2 хвилини до закінчення приготування кидаємо перчик й заправляємо соєвим соусом (або солимо за смаком). Прикрашаємо зеленню.

Смачного! 



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок