Смачнi рецепти

Суп з лисичками

Інгредієнти:

Лисички - 600 г., м`ясний бульйон - 1,5 л., картопля - 5шт, морква - 3 шт., цибулинка, лавровий лист, приправа коріння пастернака, сіль, перець, 2 ст.л. олії.

 

Приготування:
 Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками. Дрібно нарізаємо цибулю. Моркву натераемо на крупній терці. Картоплю кладемо в киплячий бульйон. Після того, как він знов закипить, додаємо гриби. Солимо за смаком, варимо 15 хвилин. Потім додаємо моркву та цибулю. Варимо ще 5 хвилин. Додаємо коріння пастернаку, лаврове листя й олію. Даємо покипіти ще 3-5 хвилин. Суп в тарілках посипаємо зеленню, заправляємо сметаною.

Смачного!



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення надіслано

Ок