Смачнi рецепти


Солянка м`ясна з капустою
Інгредієнти:
мя`со з кісткою - 500г, 0,5л розсолу з огірків, 200г. будь-яких м`ясних продуктів, 3 помідори, чверть невеликого качана капусти, 3 солених огірка, 100г. солених грибів, кріп або петрушка, зелена цибуля, 5 горошин чорного перцю, 200г. сметани
Приготування:
Зварити м`ясний бульйон. На 2 л.бульйону прибавити 0,5л. розсолу, який перед цим треба прокип`ятити, знімаючи піну. Довести до кипіння. М`ясо дрібно порізать, прибавити інші м`ясні продукти: ковбасу, шинку, курку. Свіжі помідори й капусту, солені огірки й гриби, зелень, цибулю порізать, залити сметаною, додати перець й залити киплячим бульйоном. Підігрівати на слабкому вогні 15 хвилин, щоб не закипів.
Смачного!