Смачнi рецепти

Суп з сиром і макаронами

Інгредієнти:

м`ясо 600г., макарони 100г, морква 3шт., цибуля - 2 шт., коріння петрушки 2-3 шт., 2 варених яйця (тольки жовтки), вершки 200мл, вершкове масло 60г, твердий сир 100г, сіль, перець за смаком.

 

Приготування:

М`ясо зварити та вийняти, цибулю, коріння петрушки, моркву дрібно порізать, обжарити, проварити в бульйоні до готовності, перебиваємо суп у блендері (або перетираємо на сито). Знов доводимо до кипіння. Окремо варимо макарони, промиваємо і кидаємо в суп разом з нарізаним м`ясом. Доводимо до кипіння. Вершкове масло змішуємо з розтертими жовтками і вершками. Отриманою сумішшю заправляємо суп, перемішуємо, виключаємо, даємо настоятися. Перед подачою притрусити натертим сиром.



ПОМИЛКА ВХОДУ

Невірні реєстраційні дані

Ок

ПОМИЛКА

Ваше повідомлення не було відправлене через помилку, зазначену нижче:

Ок

УСПІХ!

Ваше повідомлення успішно відправлено на адресу нашої поштової скриньки.
Дякуємо за звернення!

Ок