26-а Міжнародна виставка продуктів харчування WorldFood Ukraine 2023

WorldFood Ukraine 2023

З 1 по 3 листопада 2023 року компанія ПП «Віктор і К» ТМ «Королівський смак» прийняли участь у найбільшій в Україні виставці продуктів харчування WorldFood Ukraine 2023

Виставка була орієнтована на виробників та постачальників продуктів харчування та напоїв, переробні підприємства, дистриб'юторів, експортерів, імпортерів, представників продуктового ритейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн.

Понад 250 виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв, упаковки та обладнання продемонстрували спеціалістам продуктового ритейлу та HoReCa свої новинки та найкращі пропозиції. Food-спільнота збиралась в МВЦ (Броварський проспект, 15, Київ).

Відвідувачі зустрілись із компаніями, які продовжують утримувати свої позиції на ринку під час війни, і звичайно, змогли продегустувати та оцінити якість товару, без чого майже неможливо домовитись про подальшу співпрацю. Бренд Королівськи смак презентував весь асортимент продукції яку виготовляє, а також новинки.

На конференц-майданчиках виставки відбулись такі заходи ділової програми:

На виставці WorldFood Ukraine 2023 ПП «Віктор і К» ТМ «Королівський смак» отримала Диплом за яскраву презентацію неймовірно смачної та незмінно якісної продукції таких товарних груп, як майонез, соняшникова олія, кетчуп, аджика, гірчиця, оцет, смажене насіння, томатний соус і паста.


Будь яка відзнака для нашої компанії є особлива, це свідчить про те, що ми рухаємося у вірному напрямку. І навіть сьогодні, у такі складні часи, ще раз підтверджуємо що ми УКРАЇНЦІ-НЕЗЛАМНІ! Ми віддані своїй справі та цінностям, вважаємо якість та доступність одним з найголовніших досягнень!


 

 

 

 

Долучайтеся до нас в Instagram