Досягнення команди з футзалу «Королівський смак»

Як це було: у лютому цього року команда з футзалу "Королівський смак" перемогла одразу у двох змаганнях поспіль – у міській першості та кубку міста – та є найсильнішою футзальною командою у Світловодську.

Вже минуло декілька місяців після того, як у Світловодську вгамувався вир пристрастів навколо двох футбольних подій міського масштабу, які відбулись у лютому та мали для команди з футзалу "Королівський смак" приємний, але в той час, досить закономірний результат. Згадаємо, як це було.

Першою була традиційна вже першість міста Світловодськ з футзалу серед колективів фізичної культури і підприємств під егідою управління молоді та спорту міськвиконкому та міської федерації футболу. Цього року вона проходила з 16 січня до 10 лютого на базі міського спортивного комплексу ім. А.М. Тузовського за участі семи команд, серед яких команда "Королівський смак" не тільки відзначилась загальною майстерністю та організованістю, але й виборола титул переможця! (Джерело: публікація "Вісника Кіровоградщини" від 18 лютого 2017 р.).

Другим кроком слави команди став Кубок міста з футзалу, впевненим переможцем якого знов стала команда "Королівський смак"! За словами голови міської федерації футболу Сергія Лисицького, такий результат є досить закономірним, адже "...і по своїй майстерності, і по рівню гри команда-переможниця була набагато вища за своїх суперників, тож, вона заслужена отримала Кубок міста". (Джерело: публікація "Вісника Кіровоградщини" від 24 лютого 2017 р.).

Немов переживши радість перемоги ще раз, знов радіємо і пишаємося досягненнями команди "Королівський смак" - нашої команди!

Автор фото команди: Б.Дроздов

Долучайтеся до нас в Instagram