Компанія Королівський смак прийняла участь у міжнародній виставці PLMA Chicago Trade Show - 2023

Королівський смак на всесвітній виставці у Чикаго США

Компанія Королівський смак прийняла участь у міжнародній виставці PLMA Chicago Trade Show - 2023

PLMA Chicago Trade Show 2023 - це щорічна виставка провідних виробників світу, що пропонують співпрацю з розвитку private label брендів.
У 2023 це рекордні 1650 експонентів. Це означає, як відмічає сам організатор, більше різноманітності, інновацій та автентичності, ніж будь-коли на виставці.
Десятки тисяч продукції у категоріях від продуктів харчування, закусок і напоїв до товарів для дому та кухонного посуду. Саме те, щоб вразити кожного відвідувача, який шукає найкращі бренди всіх категорій.
Виставку гостинно приймає просторий Donald E. Stephens Convention Center, що у районі Роузмонт, Чікаго, штат Іллінойс.
Як повідомляє Максим Король - керівник ПП Віктор і К, компанія Королівський смак входить у число найкращих компаній світу і на високому рівні представляє на українському стенді рослинні олії (соняшникова, ріпакова та соєва), продукти томатного-майонезної групи і гірчицю власного виробництва.
"Виставка дуже інтенсивна і результативна: вже проведено успішні переговори з торговельними компаніями - потенційними замовниками продукції з США, Канади, Бразилії, Перу, Чилі, Куби, Венесуели та навіть Японії", - наголошує Максим Король.

Долучайтеся до нас в Instagram