Королівський смак захисникам на "нуль" в Куп'янську привіз допомогу до свята Різдва

Королівський смак побував у найгарячішій точці на мапі України - Куп'янську, щоб передати захисникам допомогу до Новорічно-різдвяних свят

Королівський смак побував у  найгарячішій точці на мапі України - Куп'янську, щоб передати захисникам допомогу до Новорічно-різдвяних свят

"Незважаючи, що Куп'янськ зараз найгарячіша і найнебезпечніша точка, і наші військові під постійними обстрілами відбивають ворожий наступ, необхідно підтримати наших хлопців. Було прийнято непросте командне рішення - відправити Гуманітарний десант у найгарячішу точку країни, де йдуть потужні бої, та наші захисники щодня мужньо відбивають наступ ворожої навали", - Максим Король, меценат та керівник компанії.

Велика вдячність компанії Королівський смак, Віктору Михайловичу Королю, Максиму Вікторовичу Королю за надану і привезену допомогу.

"Загроза нікуди не ділася, ворог не залишає спроб захопити всю Україну. Все тримається на силі і волі наших мужніх захисників. Без перебільшення, кожен, хто перебуває на "0" - Герой", - Геннадій Тертичний.

 

Долучайтеся до нас в Instagram