Міжнародна агропромислова виставка Gulfood 2023

Міжнародна агропромислова виставка Gulfood 2023

20 лютого у м. Дубай (ОАЕ) відкрився український павільйон на міжнародній агропромисловій виставці Gulfood 2023. Це головне місце зустрічі представників світової харчової промисловості, одна з найвпливовіших міжнародних продовольчих виставок світу!
У цьому році український павільйон на Gulfood святкує свій ювілей - 10 років участі у заході.

Компанія ПП «Віктор і К» 🇺🇦 серед сотень компаній з різних країн світу гідно представляє свою фірмову продукцію на національному українському стенді: рослинні масла, майонези та томатні соуси. Проведено успішні переговори з торгівельними компаніями з США, Канади, країн Латинської Америки, Європи, Африки та Азії. 

Інформування іноземної бізнес-спільноти про можливості українського бізнесу та налагодження прямих ділових контактів з іноземними партнерами є одними із головних цілей виставки, і вони досягнуті успішно.

Участь українських 🇺🇦 експортерів у виставці Gulfood 2023 є дієвим практичним інструментом виходу на ринки Близького Сходу та Африки і налагодження бізнес контактів. Традиційний значний інтерес відвідувачів до українського павільйону ще раз підтверджує статус України як одного із найбільших світових постачальників продовольства.

В умовах війни ПП «Віктор і К»  робить максимум, щоб не зупиняти постачання продуктів харчування. Тож ми залишаємося надійним партнером у забезпеченні тих країн, які потребують продовольчі товари.

Ми завжди раді вітати закордонних гостей та майбутніх партнерів ! 

Долучайтеся до нас в Instagram