Наша продукція експортується до 80 країн світу

У лютому 2018 року ми досягли досить важливої та символічної позначки: наша продукція, переважно соняшникова олія, експортується вже до вісімдесяти країн у всьому світі.

За останні роки наша експортна географія розширювалась як територіально, так і в кількісному вимірі, адже кожного року більшає покупців з різних частин світу, яких ми можемо називати своїми замовниками та з якими ми підтримуємо постійні комерційні відносини. Цього ж року, завдяки тому, що до нашого "експортного переліку" додалися ще Фінляндія, Литва та Судан, в нас є привід відзначити досягнення досить символічної позначки: наразі харчова продукція нашого виробництва, насамперед це рафінована соняшникова олія, безпосередньо імпортується та присутня на внутрішніх ринках 80 країн світу!

Як національний виробник та відомий міжнародний постачальник ПП "Віктор і К" залишається вірним власним принципам дотримання якості та безпеки у виробництві харчових продуктів, надійності у забезпеченні відправлень та довіри у ділових відносинах.

Долучайтеся до нас в Instagram