Реалізація програми «50 квадроциклів для ЗСУ»

Компанія «Королівський смак» разом з партнерами урочисто передала першу партію квадроциклів та причепи окремим підрозділам Збройних сил України

Бійці 95-ої бригади, протитанкового взводу в/ч А7311, спецпідрозділу KRAKEN, 43-ої артилерійський бригади, батальйону Да Вінчі приїхали до Світловодської територіальної громади, щоб особисто отримати техніку з рук власників Компанії «Королівський смак» Віктора Короля та Максима Короля. Відбулася невеличка урочиста частина заходу, власники компанії вручили Подяки партнерам, які взяли участь у закупівлі квадроциклів: Олександру Бур’янському, Максиму Ющенку, Віталію Соломці, Сергію Савченку, Юнусу Ортікову, Армену Арутюняну.

«Ми нескінченно вдячні вам, наші партнери, за те що ви разом з нами долучилися до благодійної програми «50 квадроциклів для ЗСУ» і порятунку життя хлопців на передовій. Ви - неймовірні! Дякуємо, що ви, як і ми, вірите в наше майбутнє! - звернувся до зібрання Віктор  Король. - Ви ті люди, які не хочуть виїжджати з України, працюють тут і досягають успіхів».

І з такими відповідальними людьми, як керівники ПП «Віктор і К» Віктор Король, Максим Король і партнери, котрі розуміють, що війна змінюється, зростає потреба у швидкій, маневреній, малопомітній для ворога техніці і готові допомагати, не зупиняючись ні на день.  Будуть нові можливості – буде менше втрат, а це головне, щоб з війни живими повернулися захисники України!

Тож реалізація програми «50 квадроциклів для ЗСУ» розпочалася! Головне – попереду!

Долучайтеся до нас в Instagram