Відбулася зустріч дистриб'юторів ТМ "Королівський смак"

19 листопада 2016 року відбувся черговий всеукраїнський з'їзд дистриб'юторів торгової марки "Королівський смак".

Черговий піврічний всеукраїнський з'їзд дистриб'юторів торгової марки "Королівський смак" відбувся 19 листопада 2016 року у смт. Власівка (м. Світловодськ, Кіровоградська обл.).

На з'їзді були присутні приватні підприємці та керівники підприємств, які представляють торгову марку в усіх областях України. Це важлива подія як для організатора (ПП "Віктор і К"), так і для його безпосередніх учасників — самих дистриб'юторів. Як і раніше, головна мета полягає у забезпеченні ефективної комунікації та взаємодії центрального виробника та регіональних каналів збуту.

На заході представники фірм-дистриб'юторів відзвітували про останні досягнення, обговорили плани на майбутній період. Також були нагороджені лідери за основними показниками розвитку бренду. Крім того, керівництво ПП "Віктор і К" оповістило про нововведення на виробництві, про плановані зміни асортиментного ряду продукції.

Пряме спілкування з дистриб'юторами дозволяє "бачити" ринок, краще позиціювати продукцію ТМ "Королівський смак", робити її більш доступною як за ціною, так і територіально, а також знаходити нові можливості для розширення ринку збуту. Зі свого боку, дистриб'ютори обговорювали з керівництвом ПП "Віктор і К" поточні питання, а також ділилися власними баченнями та пропозиціями щодо подальшого розвитку торгової марки "Королівський смак".

Долучайтеся до нас в Instagram