Віктор Король генеральний директор ПП "Віктор і К" отримав Подяку особисто від Данила Гетманцева

ПП "Віктор і К" є лідером галузі зі сплати податків у 2023 році

Сьогодні Україна перебуває на критичному етапі власної історії, яка в черговий раз поставила перед нами питання фізичного виживання Українського Народу та Української Держави.

У цей важкий, визначальний час вкрай важливо, аби усі сили суспільства об'єдналися навколо єдиної мети Перемоги.

І особливо важливою є позиція сумлінного білого бізнесу, на плечах якого тримається фінансування нашої Армії - сотень тисяч бійців, що боронять нашу державність та наше майбутнє від ворога. Адже кожна копійка, сплачена Вами до Державного бюджету, йде на фінансування цілей безпеки і оборони.

"Приватне підприємство "Віктор і К" є лідером галузі зі сплати податків у 2023 році. З огляду на це, прошу прийняти від імені Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики та від мене особисто Подяку за Вашу працю, відповідальну позицію, а також за те, що у такі складні часи Ви продовжуєте підтримувати економіку нашої країни, виплачувати заробітну плату Вашим працівникам і сплачувати податки", - Данило Гетманцев, голова комітету Верховної ради України з питань фінансів, податкової та митної політики.

"Дякуємо Данилу Олександровичу Гетманцеву за визнання!

Наше підприємство являється лідером  зі сплати податків 2023 року в Україні. Так, ми сплачуємо всі податки, тому що хочемо показати не на Слові, а на Ділі нашу Патріотичну позицію! Вишиванку вдягнути недостатньо - потрібно показувати на своєму прикладі, як саме під час війни бізнесменам можна проявляти СПРАВЖНІЙ ПАТРІОТИЗМ!

Цього року також заплановані деякі інвестиції в Україну", - коментує на сторінці фейсбук Максим Король, перший заступник генерального директора.

Долучайтеся до нас в Instagram