Вітаємо з ювілеєм!

Українському виробнику харчових продуктів, відомому, перш за все, завдяки торговій марці «Королівський смак», виповнилося 25 років!

З хвилюванням та радістю поспішаємо проголосити, що українському виробнику харчових продуктів, відомому, перш за все, завдяки торговій марці «Королівський смак» (безумовно, також «Кухар Рішельє» та «Чугуев-Продукт»), виповнилося цілих 25 років!

Так, 18 грудня 2017 року приватному підприємству «Віктор і К» у смт Власівка, що є відомим виробником та постачальником соняшникової олії, майонезу, кетчупу та цілої низки інших харчових продуктів щоденного споживання, вже двадцять п’ять.

Непомітно, день за днем, рік за роком минула вже чверть сторіччя від того, як засновники у далекому 1992 році, у складні та непередбачувані часи, почали довгий та нелегкий шлях від будівництва першого виробничого цеху — цеху з переробки насіння соняшнику. Згодом було створено цехи з виробництва майонезу та кетчупу, постійно розширювалась виробнича інфраструктура, зростали обсяги виробництва та було втілено безліч нововведень, як і реалізовано безліч проектів та планів. За ці роки компанія завдяки постійному розвитку та вдосконалення виробничих та адміністративних технологій, завдяки дійсно високій якості харчових продуктів, які вона виробляє, та виваженій маркетинговій політиці зуміла зробити колосальний прорив — від виробника районного масштабу до загальнонаціонального, визнаного як в Україні, так і за кордоном.

Сьогодні група компаній, яку очолює ПП «Віктор і К», об’єднує два потужних олійних виробництва повного циклу переробки та низку пов’язаних виробництв майонезу, томатних продуктів, а також декілька елеваторних комплексів у центральних областях України та розвинену місцеву та транспортну інфраструктуру. Але це потужне та сучасне виробництво працює не тільки для внутрішнього ринку: вироблювані тут соняшникова олія та майонез стабільно експортуються у великих обсягах до десятків країн світу.

Гідною відзнакою 25-річного ювілею стало будівництво цілком нового комплексу з переробки насіння сої з повним циклом виробництва. Будівництво ще триває, але невпинно наближується до свого завершення.

Це були 25 років праці, сумнівів та натхнення, труднощів та перемог, сподівань, планів та реальних результатів та досягнень — а ще це 25 років життя. Наше кредо у створенні, збільшенні та вдосконаленні, і ми дійсно пишаємось тим, що насправді створили, досягли, зробили, а також тим, що власний 25-річний ювілей «Віктор і К» зустрічає без перебільшення як поважний національний виробник, відповідальний роботодавець та генератор місцевого розвитку.

Долучайтеся до нас в Instagram