Водолазно-рятувальне відділення Світловодська отримало допомогу від Королівського смака

Королівський смак дбає про безпеку громади та допомогає рятувати життя

"Завжди допомагаємо і реагуємо на кожне звернення, де існує нагальна потреба. Ця підтримка надасть можливість задовольнити значну частину необхідної матеріально-технічної бази водолазно-рятувальної групи.  Цей квадрокоптер надасть можливість ще ефективніше та оперативніше реагувати на потенційні небезпеки та допомогати рятувати життя людей", - розповідає Віктор Король, генеральний директор ПП "Віктор і К"

"Водолазно-рятувальна група  аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області висловлює вдячність Віктору Михайловичу Королю, генеральному директору ПП "Віктор і К" компанії Королівський смак за благодійну допомогу - Квадрокоптер - дрон із 4K камерою, за допомогою якого оперативно і ефективно виконуються  рятувальні операції. Дрон залучатимуть для порятунку людей, які потрапили в небезпеку на воді та під час рятувально-пошукових операцій. Тож завдяки такій допомозі підрозділ відновив повну готовність до рятувальних дій", - лейтенант Юрій Москаленко, начальник водолазно-рятувального відділення м. Світловодськ.

"Дякуємо за те, що незважаючи на тяжкі реалії військового часу,  нашій  групі  аварійно-рятувального загону спеціального призначення була надана така вагома і необхідна допомога", - додає керівник служби.

Долучайтеся до нас в Instagram