Всеукраїнський з'їзд дистриб'юторів

20-21 листопада 2015 року відбувся черговий всеукраїнський з'їзд дистриб'юторів ТМ «Королівський смак»

20-21 листопада 2015 року у смт. Власівка (м. Світловодськ, Кіровоградська обл.) відбувся черговий піврічний всеукраїнський з'їзд дистриб'юторів торгової марки «Королівський смак».

На з'їзді були присутні приватні підприємці та керівники підприємств, які представляють торгову марку в усіх областях України. Це важлива подія як для організатора (ПП "Віктор і К"), так і для його безпосередніх учасників — самих дистриб'юторів. Як і раніше, головна мета полягає у забезпеченні ефективної комунікації та взаємодії центрального виробника та регіональних каналів збуту.

Пряме спілкування з дистриб'юторами дозволяє "бачити" ринок, краще позиціювати продукцію ТМ "Королівський смак", робити її більш доступною як за ціною, так і територіально, а також знаходити нові можливості для розширення ринку збуту. Зі свого боку, дистриб'ютори обговорювали з керівництвом ПП "Віктор і К" поточні питання, а також ділилися власними баченнями та пропозиціями щодо подальшого розвитку торгової марки "Королівський смак".

Долучайтеся до нас в Instagram