Зустріч дистриб'юторів "Віктор і К" у Власівці

20 травня 2017 р. дистриб'ютори торгових марок "Королівський смак", "Кухар Рішельє" та "Чугуев-Продукт" зі всієї України зустрілися у Власівці з керівництвом підприємства-виробника (ПП "Віктор і К") в рамках чергового з'їзду дистриб'юторів.

20 травня 2017 р. дистриб'ютори торгових марок марки "Королівський смак",  "Кухар Рішельє" та "Чугуев-Продукт" зі всіх регіонів України зустрілися у Власівці з керівництвом підприємства-виробника (ПП "Віктор і К") в рамках чергового з'їзду дистриб'юторів для заслуховування загального звіту та обговорення результатів діяльності.

Під час цієї зустрічі, перш за все, було зроблено доповідь щодо обсягів реалізації продукції торгової марки у багатьох розрізах: за видами продукції, за видами пакування, за каналами реалізації, тощо. За результатами доповіді та аналізу показників відбулося жваве обговорення актуальних питань, тенденцій ринку, та подальшої перспективи позиціювання та просування бренду. Як завжди, активних дистриб'юторів, які продемонстрували високі показники, було нагороджено відзнаками.

Не дивно, що такі загальні з'їзди проводяться регулярно (раз на півроку), адже вони є важливим інструментом взаємодії центрального виробника та його розгалуженої мережі дистриб'юторів, що уособлюють регіональні канали збуту та дозволяють виробникові "бачити" ринок. Це, безумовно, важлива подія як для виробника, так і для самих дистриб'юторів. Крім того, кожен з дистриб'юторів під час цього травневого з'їзду мав змогу персонально поспілкуватися з вищим керівництвом та обговорити нагальні питання та, як кажуть, "робочі моменти".

Долучайтеся до нас в Instagram