Допомога військовим і ветеранам АТО

Допомога військовим і ветеранам АТО

Дарія Ільїна - керівник ГО "СПІЛКА ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ, УЧАСНИКІВ АТО/ООС "ІВОЛГА", висловлює щирі слова вдячності Віктору Михайловичу Королю та Максиму Вікторовичу Королю, за постійну підтримку та допомогу військовим і ветеранам АТО.

Наші захисники на Луганщині отримали допомогу для 6 підрозділів. Це тисяча мішків для укріплення позицій, продукція власного виробництва ПП "Віктор і К"  ТМ "Королівський Смак", купа смаколиків, навіть шоколад дівчаткам.

«Привезли від командування Подяки і Грамоти моїм благодійникам за гуманітарну допомогу ЗСУ. Безмежно вдячна людям, які всі роки війни поряд зі мною, які завжди своєчасно приходять на допомогу. Не все в житті оцінюється тільки фінансами. Моральна і психологічна підтримка, відчуття, що за тобою рідні і небайдужі люди, які вірять своїй АРМІЇ - це дуже важливо нашим мужнім воїнам. Вони перед нами і мають завжди відчувати за спиною надійний тил», пише Дарія Ільїна.

Відколи на Сході тривають бойові дії ПП "Віктор і К" та ТМ "Королівський Смак" постійно надають допомогу нашим захисникам. Бо тільки спільними зусиллями зможемо перемогти ворога та збудувати європейську Україну.

Долучайтеся до нас в Instagram