Перемога у юнацькому чемпіонаті з баскетболу в Кременчуці!

Взявши участь у відкритому чемпіонаті з баскетболу серед юнаків 2006-2007 року народження, юні світловодські баскетболісти з команди "Світловодськ-1" здобули перемогу, а спортсмени з команди "Світловодьск-2" вибороли бронзову медаль - наші вітання переможцям і призерам!

Впродовж останніх трьох місяців (а саме, з 20 січня до 28 квітня) цього року Федерацією баскетболу Кременчука проводився відкритий чемпіонат з баскетболу (ШМБЛ) серед юнаків 2006-2007 року народження. У цих тривалих змаганнях приймали участь 6 команд: чотири з Кременчука та дві зі Світловодська, при цьому кожна команда грала як "вдома", так і "в гостях".

Як нам було дуже приємно дізнатись, переможцем цього чемпіонату стала команда "Світловодськ-1", а команда "Світловодськ-2" виборола бронзові медалі! Наші щирі вітання юним світловодцям, які яскраво та впевнено показали себе та повернулися з перемогою та медалями!

А ще дуже приємно чути від тренера команди Володимира Лисака, батьків юних спортсменів, а також саміх Світловодськіх баскетболістів слова вдячності торговій марці "Королівський смак" та особисто генеральному директору ПП "Віктор і К" Король В.М. за постійну активну підтримку дитячо-юнацького баскетболу в нашому місті. Разом радіємо успіхам юних спортсменів та сподіваємося, що ця перша перемога надихне їх на підкорення нових спортивних висот!

Долучайтеся до нас в Instagram