«Стоїмо на варті продовольчої безпеки нашої держави» – Максим Король

Російські загарбники позбавили мільйони українців житла, грошей, одягу, їжі та інших елементарних речей, проте люди не залишаються наодинці зі своїм горем, а отримують постійну допомогу від пересічних людей, волонтерів, підприємств і організацій. Збройним Силам України також потрібна підтримка, адже тільки спільними зусиллями ми можемо наблизити нашу перемогу. Усе це добре розуміють у приватному підприємстві «Віктор і К» (ТМ «Королівський смак»).

Керівник підприємств Максим Король розповідає: 
 

«Завдяки тому, що ми не зупиняли роботу підприємства, постійно працюємо під час військового стану, ми змогли на прохання міністерства аграрної політики та продовольства України надати безкоштовно великий обсяг продукції для формування адресної допомоги у найбільш постраждалі від війни регіони нашої країни.


Крім того, на прохання Світловодського міського голови,  ми постійно виділяємо у якості гуманітарної допомоги крупи, соняшникову олію тощо. Оскільки Світловодська територіальна громада стала тимчасовим місцем проживання для майже 7 тисяч  внутрішньо переміщених осіб, а крім цього, вона є транзитним пунктом для мешканців окупованих та зруйнованих міст України, які їдуть на захід України або за кордон, від нашої компанії постійно надходить гуманітарна допомога  і цим людям. 


Не забуваємо ми і про наших захисників, які стоять на варті територіальної громади, підтримуємо їх постійно, стараємося порадувати різними «смаколиками» тощо. 


Задля наближення нашої перемоги, ми передали автомобілі (позашляховики) у конкретний військовий підрозділ, туди, де вони були дуже потрібні. Також для покращення харчування військовослужбовців, ми щомісяця забезпечуємо продуктами власного виробництва  військову частину, яка базується у нашому регіоні.
Тож робота не припиняється ні на день, ми стоїмо на варті продовольчої безпеки нашої держави, робимо все можливе для уникнення гуманітарної катастрофи.


Хочу подякувати своїй дружній команді, особисто кожному працівнику нашого підприємства, партнерам, всім хто долучається до реалізації гуманітарної допомоги! Вдячний вам за розуміння і відданість своїй роботі. Навіть у тяжкі воєнні часи, ми залишаємось з вами разом і робимо все можливе і неможливе!


Я переконаний, що і в подальшому нам вдасться підтримувати один одного, допомагати Збройним Силам України і громадянам, які цього потребують. 


Разом до перемоги України! Слава Україні!»

 

Долучайтеся до нас в Instagram