Колектив компанії Королівський смак на зібрані кошти придбав захисникам позашляховик

На зібрані кошти колектив ПП "Віктор і К" придбав позашляховик та передав благодійну допомогу захисникам із Світловодської громади

Механізований батальйон підрозділу технічного забезпечення, в якому також служать захисники із Світловодської громади, після навчання у Німеччині зараз захищають країну та перебувають на Бахмутському напрямку.
Для виконання поставлених  задач з євакуації техніки та поранених оборонці вкрай потребували власний засіб пересування. 

Дружній колектив компанії Королівський смак миттєво відгукнувся на прохання та, зібравши необхідну суму коштів, придбав підрозділу необхідний позашляховик.


Віктор Михайлович Король - генеральний директор компанії Королівський смак - передав захисникам позашляховик та побажав українським військовим найскорішої Перемоги та повернутися додому живими та здоровими.

"Якщо потрібна будь-яка допомога, все, що в наших силах, ми завжди напоготові та допомагаємо. Ми впевнені у перемозі України й робитимемо усе, аби допомагати захисникам України її здобути", - додає Віктор Король.


"Нашу вдячність не можна так просто виразити словами. Ваша всебічна допомога надає нам впевненості у нашій перемозі. Вона наближає нашу перемогу", - говорить один із захисників.


Директор із зв'язків з громадськістю 
Геннадій Тертичний

Долучайтеся до нас в Instagram