Новинка! Олія ріпакова ТМ «Королівський смак» додасть СМАКУ ТА ВІТАМІНІВ до ваших страв!
![](/upload/news/1440_580_1707722623-листовка_рапс2+_Монтажная_область_111.jpg)
Олія ріпакова ТМ «Королівський смак»
Вчені називають ріпакову олію «північною оливковою», так як вона за своїми природніми властивостями не поступається оливковій олії, а щодо окремих елементів навіть перевищує її.
Відмінною рисою цього продукту є те, що олія з ріпаку протягом тривалого часу може зберігати свою прозорість, не каламутніти, не гірчити і не змінювати запах. За смаком та кольором вона трохи нагадує оливкову.
В Україні до ріпакової олії поки не звикли, а ось у Німеччині, наприклад, віддають перевагу ріпаковій більш, ніж оливковій і вважають продуктом здорового харчування.
За кількістю корисних ненасичених жирних кислот і мононенасичених жирних кислот оливкова олія заслужено займає лідируюче місце, проте ріпакова олія найбільш гармонійна за своїм жирнокислотним складом і найближче відповідає рекомендаціям дієтологів зі здорового харчування - низький вміст насичених жирних кислот, високий вміст МНЖК, омега-3 та омега-6 становить 1:2, що особливо сприятливо для здоров'я.
Переваги:
- Легко засвоюється та покращує обмін речовин;
- Має приємний смак та аромат;
- Низький відсоток насичених жирів;
- Важливі жирні кислоти: омега-3, омега-6, омега-9;
- Високий вміст вітаміну A,Е,D;
- Ріпакова олія має дуже високу точку горіння (димлення);
- Максимальна температура 230°С;
- Мінімальний термін придатності 24 місяці;
- Зручне пакування (1 та 5 літрів).
Ідеальна для:
- Салатів;
- Смаження та запікання;
- Консервування;
- Маринадів та соусів;
- Випічки.
СМАКУЙ ПО-КОРОЛІВСЬКИ!